APMT MVII geeft vooraf statusinformatie over uw container

Voorafgaand aan uw voormelding en het aanvragen van een tijdslot (TAR) eerst eenvoudig de actuele status van een container opvragen. Dat kan in de service Melding Container Achterland Road nu ook voor APM Terminals Maasvlakte II (APMT MVII). U hoeft voor deze informatie niet meer apart naar de terminal-website.

Het vooraf opvragen van statusinformatie is in Melding Container Achterland (MCA) Road zowel beschikbaar in de webversie als voor vervoerders met een API-koppeling.

Hoe het werkt
Zodra u in MCA Road aangeeft een nieuwe container te willen halen of brengen bij APMT MVII, verschijnt linksonder in het scherm een knop ‘Aanvragen statusinformatie’.

Door op deze knop te klikken, wordt direct bij APMT MVII de status van de container opgevraagd (aanwezigheid, documenten in orde, etc.). In uw overzichtsscherm van MCA Road ziet u vervolgens de betreffende status en kunt u statusveranderingen op de voet volgen. 24/7 heeft u zicht op de container. Staan alle seinen op groen, dan kunt u betrouwbaar voormelden en een TAR aanvragen. U kunt hiervoor de reeds ingevoerde gegevens gebruiken. Deze hoeft u niet opnieuw in te tikken.

Meer informatie
Heeft u vragen? Onze Service Desk helpt u graag. U kunt hen bereiken via
088 625 25 25 of servicedesk@portbase.com.