Enthousiaste eerste reacties wegvervoerders

Truck op parkeerplaats

Binnen afzienbare tijd gaat de nieuwe service Melding Container Achterland de bestaande dienstverlening van Road Planning vervangen. In de aanloop doen wij met een aantal wegvervoerders een pilot. De deelnemers hieraan tonen zich tot nu toe enthousiast over de nieuwe schermen en de gebruiksvriendelijke werking.

Doel van de pilot is om op basis van eerste gebruikservaringen in een vroeg stadium eventuele verbeteringen te kunnen doorvoeren. Op aangeven van de pilotdeelnemers is dat inmiddels gebeurd voor het koppelen van containers en in het berichtenverkeer met de terminals. Ook zijn een paar schoonheidsfoutjes opgelost. De pilot zorgt zo voor veel waardevolle feedback.

Verdere uitrol
Aan de pilot zullen in totaal 30 wegvervoerders meedoen. Momenteel zijn 8 van hen aangesloten. Waar de functionaliteit tijdens de pilot goed uit de verf komt, kunnen we op het vlak van beheer nog een aantal verbeteringen doorvoeren. De resterende 22 pilotdeelnemers sluiten wij aan nadat we dit issue hebben opgelost. Dit heeft helaas ook invloed op het tijdstip van de marktintroductie.

Aan het eind van de pilot bepaalt de pilotgroep of de nieuwe service Melding Container Achterland de huidige service Road Planning kan vervangen. Op het moment dat de wegvervoerders groen licht geven voor verdere implementatie, zullen wij u tijdig informeren over hoe wij ook u gaan aansluiten op Melding Container Achterland.

Meer informatie
Alle details over de service Melding Container Achterland, inclusief een overzicht van de deelnemers aan de werkgroep en de pilot, vindt u hier.

Met verdere vragen kunt u contact opnemen met onze Business Manager Leopold Jonkman. U kent hem bereiken via 06 53 56 12 82 of l.jonkman@portbase.com.