Klanten waarderen Portbase met een 7,9

Bijna een 8; ons begin dit jaar uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek leert dat u veel bij Portbase goed vindt gaan, maar ook dat op een aantal punten zeker nog verbetering mogelijk is. Met dat laatste gaan wij de komende tijd hard aan de slag. Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van alle acties die wij hiervoor ondernemen. Klanttevredenheid heeft voor ons hoge prioriteit. Portbase is immers van en voor de community.

De belangrijkste uitkomsten hebben wij samengevat in een infographic. Voor een vergroting klikt u op het onderstaande plaatje.

Blij met grote respons
Bijna duizend klanten en relaties hebben het klanttevredenheidsonderzoek voor ons ingevuld. Ieder van hen danken wij hartelijk voor de genomen tijd en moeite. Uw input is van onschatbare waarde om het steeds weer beter te doen.

Winnaar culinair arrangement
Zoals vooraf aangekondigd hebben wij onder alle deelnemers een volledig verzorgd culinair arrangement voor twee personen op het
SS Rotterdam verloot. De gelukkige winnaar is Robert van Hattem van “K” Line (Nederland) B.V. Wij wensen Robert veel plezier aan boord!