Nu in service Rail Planning: meer informatie over laden en lossen

De service Rail Planning biedt u voortaan uitgebreidere informatie over het lossen en laden van uw containers. Via uw webschermen of inhuis-computersysteem kunt u de afhandeling van uw trein op de voet volgen.

De uitbreiding betreft met name de laad-/losbevestigingen. Extra gegevens die u voortaan in Rail Planning gemeld krijgt, zijn de datum en tijd van lossing/lading, de documentnummers en de wagennummers. Bij het laden van lege containers op richtlijn worden ook de containernummers, indien de terminal deze bekend maakt, voor u ingevuld.

In alle gevallen geldt natuurlijk dat de beschikbaarheid van gegevens afhankelijk is van de informatie die de terminal vrijgeeft. Rail Planning is te gebruiken voor de railterminals van ECT op de Maasvlakte, het Rail Service Center Rotterdam en binnenkort ook voor de railterminals van Rotterdam World Gateway en APM Terminals Maasvlakte II.

Meer informatie

Heeft u vragen over de service Rail Planning? Jeroen Schouteren, Sales Manager van Portbase, helpt u graag verder. U kunt hem bereiken via T 088 625 2515 of E j.schouteren@portbase.com.