Pilot succesvol, marktintroductie Melding Lading Export 2.0 aanstaande

Onze vernieuwde service Melding Lading Export 2.0 voor het eenvoudig indienen van douanemanifesten nadert de marktintroductie. De pilot met deelnemers uit de container-en ferrysector is succesvol afgerond. Vanaf november 2021 gaan wij daarom alle klanten in een periode van drie weken overzetten naar de nieuwe dienstverlening. Eén dag voordat u aan de beurt bent, ontvangt u hierover van ons een e-mail. U hoeft verder niets te doen.

Wij helpen u op weg
In deze korte video nemen wij u mee in de belangrijkste verschillen tussen Melding Lading Export 2.0 en de huidige service. Rondom de datum van de marktintroductie komen op Portbase Support bovendien voor u meerdere hulpmiddelen beschikbaar, zoals een quick start guide en de antwoorden op veel gestelde vragen.

Pilotklanten enthousiast
Gebruiksgemak staat in de nieuwe service voorop! Klanten uit de container- en ferrysector die hebben meegedaan aan de pilot van Melding Lading Export 2.0 zijn enthousiast over de werking. Ook nu de pilot is afgerond, houden zij toegang tot de vernieuwde dienstverlening en zijn daarmee de eerste dagelijkse gebruikers. Iedereen die heeft meegewerkt aan de pilot willen wij nogmaals danken voor hun tijd en zeer waardevolle feedback.

Meer informatie
Heeft u vragen over Melding Lading Export 2.0? Onze Sales Manager Michiel de Ruiter helpt u graag. U kunt hem bereiken via 088 625 25 33 of m.de.ruiter@portbase.com