Alle Portbase-services in nieuwe frisse look

Schip Portbase

Goed nieuws! Al onze services op het Port Community System (PCS) krijgen een nieuwe frisse uitstraling. In navolging van Melding Schip 2.0 en Ladinginformatie, voeren wij nu ook alle andere services uit in de nieuwe Portbase-huisstijl. Daarmee haken wij in op veel geuite wensen in ons recente klanttevredenheidsonderzoek. Op 10 oktober aanstaande gaat de knop om. Vanaf het eerste moment van inloggen hebben al uw schermen dan het nieuwe uiterlijk.

Belangrijk om te weten: alle invoervelden staan straks gewoon op dezelfde plek en alle functies werken geheel zoals u gewend bent. Wel zult u zien dat de schermen breder en ruimer zijn opgezet. U heeft meer overzicht; horizontaal scrollen behoort tot het verleden.

De nieuwe frisse look is zichtbaar wanneer u werkt met een veilige, actuele browser: Internet Explorer 11 of hoger, Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox of Safari.

Gebruikt u nog een verouderde browser?
Voor oudere browsers is de nieuwe look van onze services niet beschikbaar. Wij adviseren u direct over te stappen naar een actuele browserversie. Binnenkort is dit sowieso nodig. Uit oogpunt van veiligheid blokkeren wij per 1 januari 2018 de toegang tot het PCS voor verouderde browsers.

Meer informatie
Heeft u een vraag over de nieuwe uitstraling van onze services of het gebruik van de juiste browser? Onze Service Desk helpt u graag. U kunt hen bereiken via
088 625 25 25 of servicedesk@portbase.com.
U kunt ook eerst online onze veelgestelde vragen en antwoorden raadplegen.