22 Barge Planning

wordt Q4 2019 vervangen door Melding Container Achterland Barge

De basis voor een snelle en efficiënte afhandeling van de containerbinnenvaart.

Voordelen

  • Heldere afspraken met zeeterminals over afhandeling
  • Eenvoudig zicht op status van containers inclusief los- /laadbevestiging
  • Betere benuttingsgraad van uw schepen

Optimaal verloop van uw terminalbezoek

Via de service Barge Planning maakt u met containerterminals in de zeehavens eenvoudig afspraken over het tijdstip van afhandeling. U kunt de containerterminals bovendien elektronische los- en laadlijsten sturen. U krijgt van hen dan automatisch statusinformatie over de beschikbaarheid van deze containers. Zo nodig kunt u ontbrekende informatie alsnog in orde maken. Achteraf ontvangt u tevens van iedere container een los-/laadbevestiging. Gebruik van Barge Planning verzekert u van een efficiënt terminalbezoek.

Voorwaarde voor het ophalen en afleveren

Bij APM Terminals Maasvlakte ll, APM Terminals Rotterdam en Rotterdam World Gateway (RWG) is voormelden van binnenvaartschip en lading via Portbase een voorwaarde om uw containers af te leveren of op te halen. Barge Planning kunt u ook gebruiken bij de ECT Delta Terminal, Euromax Terminal Rotterdam, Uniport en Barge Center Waalhaven.

Gratis gebruik voor binnenvaartoperators

Vanwege het strategisch belang van goede voorinformatie voor het functioneren van de haven is het gebruik van de service Barge Planning voor binnenvaartoperators gratis. Deze kosten worden gedragen door het Havenbedrijf Rotterdam en Havenbedrijf Amsterdam. Zeeterminals betalen een eigen bijdrage.

Aansluitkosten

Kiest u voor een systeemkoppeling? Onze Interface specialisten helpen u graag bij het realiseren hiervan. U betaalt hiervoor eenmalig € 249,50 (ex. btw) aansluitkosten. Abonneert u zich op deze service via een systeemkoppeling, dan krijgt u de webversie er automatisch bij. Portbase heeft geen winstoogmerk.

Zo sluit u aan!

Voor deze service gelden vanuit onze partners in de logistieke keten aanvullende eisen. Klik hier om te lezen wat u moet doen voordat u gebruik kunt maken van onze service.

Sales

Vragen over deze service? Stel ze gerust!

Verstuur een e-mail naar Afdeling Sales