22 Barge Planning

De basis voor een snelle en efficiënte afhandeling van de containerbinnenvaart.

Voordelen

  • Heldere afspraken met zeeterminals over afhandeling
  • Eenvoudig zicht op status van containers inclusief los- /laadbevestiging
  • Betere benuttingsgraad van uw schepen

Optimaal verloop van uw terminalbezoek

Via de service Barge Planning maakt u met containerterminals in de zeehavens eenvoudig afspraken over het tijdstip van afhandeling. U kunt de containerterminals bovendien elektronische los- en laadlijsten sturen. U krijgt van hen dan automatisch statusinformatie over de beschikbaarheid van deze containers. Zo nodig kunt u ontbrekende informatie alsnog in orde maken. Achteraf ontvangt u tevens van iedere container een los-/laadbevestiging. Gebruik van Barge Planning verzekert u van een efficiënt terminalbezoek.

Voorwaarde voor het ophalen en afleveren

Bij APM Terminals Maasvlakte ll, APM Terminals Rotterdam en Rotterdam World Gateway (RWG) is voormelden van binnenvaartschip en lading via Portbase een voorwaarde om uw containers af te leveren of op te halen. Barge Planning kunt u ook gebruiken bij de ECT Delta Terminal, Euromax Terminal Rotterdam, Uniport en Barge Center Waalhaven.

Kosteloos deelnemen

Vanwege het strategisch belang van goede voorinformatie voor het functioneren van de haven is deelname aan de service Barge Planning voor binnenvaartoperators gratis. Zeeterminals betalen een eigen bijdrage. Portbase heeft geen winstoogmerk.

Zo sluit u aan!

Voor deze service gelden vanuit onze partners in de logistieke keten aanvullende eisen. Klik hier om te lezen wat u moet doen voordat u gebruik kunt maken van onze service.

Vragen over deze service? Stel ze gerust!

Verstuur een e-mail naar Afdeling Sales