Stap over van Melding Entrepotopslag naar vernieuwde Melding Domproc!

Vanaf dit jaar is het Single Window voor maritiem en lucht beschikbaar voor alle douaneberichten. Indien u nog niet op het Single Window bent aangesloten, dan zullen wij dit binnenkort alsnog automatisch voor u doen. U heeft hier geen omkijken naar.

Vanwege de nieuwe douane-eisen is Portbase helaas genoodzaakt te stoppen met één van onze services: Melding Entrepotopslag. Dit betekent dat na aansluiting op het Single Window voor u de mogelijkheid vervalt om in Melding Lading Import een Domproc-melding in te sturen via uw Aangifte Tijdelijke Opslag (ATO). U kunt uw Domproc-meldingen echter eenvoudig blijven doen via onze vernieuwde service Melding Domproc. Heeft uw organisatie zich nog niet geregistreerd voor deze vernieuwde service? Dat kan eenvoudig via dit aanvraagformulier. In de maanden april, mei en juni 2018 is deelname aan de service Melding Domproc voor u tijdelijk kosteloos.

NB: Tussen 29 maart en 17 april zetten wij Melding Entrepotopslag gefaseerd uit. Uw organisatie krijgt een melding van onze Service Desk zodra u de service niet meer kunt gebruiken.