Service Inspectieportaal vervangt service Douane Scan Proces

Inspectieportaal Portbase

Vanaf 2 oktober 2017 geeft onze nieuwe service Inspectieportaal u het complete beeld van alle scan- en fysieke controles van importlading die onder regie van de Douane plaatsvinden in de Nederlandse havens. De service Douane Scan Proces die u nu gebruikt, houdt dan op te bestaan.

Onze Service Desk zet u begin oktober automatisch over naar de nieuwe dienstverlening. U ontvangt van hen apart bericht wanneer dit is gedaan. De Service Desk geeft u op dat moment tevens instructies hoe u in Inspectieportaal opnieuw uw e-mailnotificaties instelt. Het is belangrijk om dit direct te doen; deze worden namelijk niet automatisch geactiveerd. Zo mist u ook in Inspectieportaal geen enkele controleaanzegging.

Tal van voordelen
Inspectieportaal is samen ontwikkeld met een werkgroep vanuit de Douane, terminals en rederijen. Ten opzichte van Douane Scan Proces biedt de nieuwe dienstverlening tal van voordelen. Via een handig dashboard bijvoorbeeld kunt u elke inspectie op de voet volgen. Ook zijn er uitgebreide opties voor rapportages, raadplegen en nazoeken. Een overzicht van álle voordelen leest u hier.

Meer informatie
Heeft u vragen over Inspectieportaal? Onze Manager Sales, Nils Minor vertelt u graag meer. U kunt hem bereiken via 088 625 25 14 en n.minor@portbase.com.