Abonnementsvormen

Voor een aantal services heb je de keuze uit twee abonnementsvormen: Basis (alleen een transactiefee) of Basis Plus (vast maandbedrag en transactiefee). In sommige gevallen, zowel bij het Basis als Basis Plus abonnement, brengen wij eenmalig €249,50 aansluitkosten in rekening. Meer informatie vind je op de servicepagina’s.  

Abonneer jij je op een service via een systeemkoppeling, dan krijg je het abonnement via web er kosteloos bij. Ons team Interface Specialisten biedt support bij het realiseren van deze systeemkoppeling. Hiervoor brengen wij eenmalig €249,50 per service in rekening. Kies je voor een abonnement Basis via systeemkoppeling? Dan betaal je slechts eenmalig €249,50 aansluitkosten. 

Facturatie

Portbase stuurt aan het begin van de volgende maand een factuur over de afgelopen maand op basis van het daadwerkelijke verbruik en de bij behorende abonnementsperiode . Hierop worden jouw abonnement(en) en het aantal transacties vermeld.

Let op: aanpassing van de abonnementsvorm of verrekening achteraf is gedurende het kalenderjaar niet mogelijk. Ben je nieuw bij Portbase? We geven je graag advies over de keuze tussen ons Basis of Basis Plus abonnement. Neem hiervoor contact op via sales@portbase.com

Geen winstoogmerk

Portbase is een non-profit organisatie waarvan de infrastructuur wordt gefinancierd door de aandeelhouders. De prijsstelling wordt binnen de werkgroepen bepaald, waarbij de kosten per dienst worden verdeeld op basis van het relatieve voordeel van de oplossing. Daarnaast zijn er diensten die worden gefinancierd door de overheid of havenmeesters.

  


Veelgestelde vragen
over betalingen

Wanneer ontvang ik de factuur na betaling van de aansluitkosten?

Voor de meeste services waarvoor aansluitkosten geldt, ontvang je de factuur direct na voltooiing van de aanvraag. Bij een aantal services ontvang je deze binnen 2 weken. Dit wordt vermeld in het online aanvraagformulier.  

Hoe werkt de maandelijkse facturatie?

Portbase stuurt een maandelijkse factuur op basis van het daadwerkelijke verbruik. Hierop worden jouw abonnement(en) en het aantal transacties vermeld. 

Let op: Indien er geen verbruik is worden er geen aantal transacties vertoond. 


Vraag de prijslijst aan

"*" geeft vereiste velden aan

Contactpersoon*
Geen titel*
Hidden