Eenvoudige informatie-uitwisseling in de keten én efficiënte scheepsmeldingen 

De verschillende Portbase-services zorgen voor efficiënte informatie-uitwisseling met alle betrokken partijen en dragen bij aan een vlotte afhandeling van schip en goederen voor zowel bulk- als containertransport. 

Waarom Portbase

De voordelen voor jouw bedrijf

 • Efficiënte informatie-uitwisseling met alle ketenpartijen.
 • Vereenvoudiging van logistieke processen middels hergebruik van informatie tussen stakeholders. 
 • Transparantie in scheepvaartactiviteiten. 
 • Compliance met regelgeving en autoriteiten. 
 • 24/7 beschikbaarheid van online-services. 
 • Te gebruiken in alle Nederlandse zeehavens. 
 • Vanzelfsprekende, altijd veilige en vertrouwde ketensamenwerking.


Services voor agenten, rederijen en cargadoors

Bezoek schip 

Dé centrale ingang voor alle scheepsmeldingen.  

Voor agenten, rederijen en cargadoors in de bulk en containersector die de logistieke processen rondom het bezoek van schepen willen versnellen. 


Afhandelen Importlading 

Vereenvoudiging van het voldoen aan verplichtingen bij het invoeren van lading in de EU. Efficiënte informatie-uitwisseling met autoriteiten en zeehaventerminals zorgt voor een vlotte goederendoorstroming. 


Afhandelen Exportlading 

Afhandelen van de formaliteiten bij export. Alle betrokken partijen, dus ook terminals en Douane, worden optimaal geïnformeerd zodat aan alle verplichtingen wordt voldaan. 


Wij helpen je graag

Klaar om je logistieke processen te optimaliseren? Vraag de service direct aan of neem contact met ons op. Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het aanvragen van de gewenste service.


Meer van Portbase

 • Over ons

  We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
 • Onze community

  Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]