Just in time data delen met je partners en klanten  

Portbase biedt één overzichtelijk platform waarop je als terminal efficiënt en digitaal informatie uitwisselt met alle betrokken partijen in de keten.  

Waarom Portbase

De voordelen voor jouw bedrijf

Terminals in zowel de (zee)havens als het achterland kunnen gebruik maken van Portbase voor het efficiënt en digitaal uitwisselen van informatie met alle partijen in de keten.


Services voor terminals

Deepsea


Shortsea


Ferry


Achterland terminal


Terminal (container/bulk/agent)Wij helpen je graag

Klaar om je logistieke processen te optimaliseren? Vraag de service direct aan of neem contact met ons op. Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het aanvragen van de gewenste service.


Meer van Portbase

  • Over ons

    We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
  • Onze community

    Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]