42 Melding Container Achterland

Enabled by Secure Chain

Multimodaal voormeldportaal voor het via alle achterlandmodaliteiten – truck, spoor, binnenvaart – voormelden van bezoeken en containers bij zeeterminals, inlandterminals en depots.

Voordelen

  • Eén oplossing voor truck, spoor en binnenvaart
  • Eenvoudig voormeldingen omboeken naar ander vervoermiddel
  • Zowel voormelden bij zeeterminals, inlandterminals als depots
  • Enkel terminalspecifieke invoer nodig
  • Makkelijk in gebruik

Hoe werkt deze service?

In de toekomst komt het voormelden voor de drie achterlandmodaliteiten truck, spoor en binnenvaart samen in dit centrale MCA-platform. Nu gebeurt het voormelden voor de verschillende modaliteiten nog via aparte services:

Data Fuel

Aankomende jaren werken we toe naar een toekomstbestendig en veilig achterland. Bekijk hier wat dit voor u betekent.

Vragen over werken met de service?

Portbase Support is de centrale plek op het web voor alle vragen over het werken met de Portbase-services. U vindt er essentiële instructievideo’s, snelle handleidingen, veel gestelde vragen en nog veel meer dat helpt voor een goed gebruik van de Portbase-services.

Meer weten?

Neem contact op met onze specialist Achterland of vul het aanvraagformulier in en meld u direct aan voor deelname aan een of meerdere MCA-services.

Vraag een demo aan

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak voor een demo van Melding Container Achterland.

Service aanvragen

Bestaande klant*:

Inloggen met IAMconnected

*Belangrijk: uw persoonlijk IAMconnected-account dient aan een organisatie gekoppeld te zijn. Bekijk hier hoe u dit kunt doen.

Nieuwe klant:

Registreren

Nadat u het registratieproces heeft doorlopen kunt u een service aanvragen. Meer informatie over het registratieproces leest u hier.

Support

Al klant en vragen over het gebruik? Ga naar support.

Support

Voor ladingtype

  • Containers