APM Terminals Maasvlakte II deelt per direct extra data elementen in Cargo Controller

Delen:

Het delen van betrouwbare data is essentieel om de logistieke keten soepel te laten verlopen, hier geloven Portbase en APM Terminals Maasvlakte II (APMT MVII) volledig in. APMT MVII deelt per direct extra data elementen in Cargo Controller. Via deze samenwerking stellen zij de sector in staat om efficiënter en veiliger te werken, in één centraal platform.

“APMT MVII wil de meest moderne toegangspoort van Europa worden, cruciale data delen die de keten helpt om de betrouwbaarheid te verhogen is daar een belangrijk onderdeel van” aldus Harold Kunst, Managing Director van APMT MVII.

Daarom zijn vanaf nu de volgende extra data-elementen beschikbaar in Cargo Controller:

 • ETA/ETD vessel
 • Gate out – alleen beschikbaar na nominatie van vervoerder (vertrouwensketen)

* APM behoudt het recht om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden. Betrokkenen worden tijdig op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen in de voorwaarden.

‘‘We zijn dankbaar dat APMT MVII hun data beschikbaar heeft gesteld in Cargo Controller. We zien in de markt om ons heen dat er grote vraag is naar betrouwbare data, afkomstig van de terminals, en zijn blij dat we met deze samenwerking hier gehoor aan kunnen geven, om de haven community te bedienen. Hiermee hebben we de basis gelegd van hoe we data kunnen delen, om samen te bouwen aan de slimste havens van Europa.’’ zegt Iwan van der Wolf, Algemeen Directeur van Portbase.

Uw voordeel
De terminal data die nu beschikbaar is in de Portbase service Cargo Controller gaat de haven vooruit helpen. Het beschikbaar stellen van APMT MVII data biedt u de volgende voordelen:

 • Betrouwbare data rechtstreeks afkomstig van de terminal
 • Data uit verschillende bronnen centraal beschikbaar in het Port Community System (PCS)
 • Grotere efficiëntie in de logistieke keten
 • Tijdsbesparing door minder zoekwerk in diverse systemen
 • Behoud van relevante data

Lees hier meer over de beschikbaarheid van terminal data in Cargo Controller.Meer van Portbase

 • Over ons

  We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
 • Onze community

  Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]