APMT MVII aangesloten op back-up service voor wegvervoer

Portbase stelt alles in het werk voor een 24/7 betrouwbare informatie-uitwisseling. Ook APM Terminals Maasvlakte ll (APMT MVll) is daarom nu aangesloten op de back-up service voor wegvervoer. Bij een onverhoopte storing in de Portbase-service MCA Road of Road Planning EDI kunt u zo onveranderd voormelden en doorwerken. Gebruik van de back-up service was eerder al mogelijk voor Rotterdam World Gateway (RWG), Hutchison Ports ECT Delta en Hutchison Ports ECT Euromax.

Vraag direct uw wachtwoord aan
Klik hier om naar de back-up service voor wegvervoer te gaan. Hier kunt u direct een wachtwoord voor toegang aanvragen. Wij raden u aan dit meteen te doen. Wanneer nodig kunt u de back-up service dan direct gebruiken. Wilt u weten hoe de back-up service voor wegvervoer werkt? Klik hier.

Wij informeren u per mail zodra de back-up service voor u ter beschikking komt. Dit is doorgaans één uur nadat de reguliere dienstverlening MCA Road of Road Planning EDI uit de lucht is.

Hoe het werkt
Enkel voormeldingen die niet kunnen wachten tot een later moment, doet u via de back-up service voor wegvervoer. In de back-up service vult u – net als in MCA Road / Road Planning EDI – alle benodigde gegevens in voor het voormelden van uw bezoek en container(s). Per e-mail ontvangt u dan de details voor het aanleveren c.q. afhalen. Voormeldingen die u indient via de back-up service zijn niet zichtbaar in het Port Community System.

Vraag vandaag nog uw wachtwoord voor de back-up service aan! Zo bent u optimaal voorbereid.

Meer informatie
Heeft u nog vragen? Onze Service Desk helpt u graag. Zij zijn bereikbaar via 088 625 25 25 of servicedesk@portbase.com.