Met TAR-code bij RST sneller klaar

rst noord

Bij het voormelden van uw containers bij Rotterdam Short Sea Terminals (RST) ontvangt u vanaf 3 augustus, 12.00 uur in MCA Road voor elke container een TAR-code. Vanaf woensdag 4 augustus kunnen chauffeurs zich bij de ingang van de terminal melden met deze Truck Appointment Reference.

Indien de voormelding geheel in orde is, kan de chauffeur direct zijn weg vervolgen naar de terminal en hoeft hij niet meer naar het baliekantoor. Een terminalbezoek verloopt hierdoor gemiddeld 10 minuten sneller, zo verwacht RST. Nadere uitleg van RST over de nieuwe werkwijze met TAR-codes leest u hier.

In grote lijn:

  • Er kan 1 TAR-code per bezoek worden ingevuld.
  • Meerdere containers per bezoek dienen gebundeld te worden in één TAR-code via de Portbase-service MCA Road.
  • RST gaat niet werken met tijdsloten. Uw TAR is 10 dagen na aanvraag geldig.

Indien de voormelding niet in orde is, wordt de chauffeur doorverwezen naar de inspectiepoort (bij kleine fout) of naar de balie (bij administratieve fout).

Meer informatie
Voor een goed gebruik van onze service MCA Road vindt u op Portbase Support een instructievideo, handleiding en de antwoorden op veel gestelde vragen. Meer hulp nodig? Neem dan contact op met onze Customer Service via 088 625 2525 of customerservice@portbase.com.