“Het vernieuwde proces is zeer gebruiksvriendelijk en we hebben gemerkt dat Portbase graag helpt, heel snel reageert en ons bijstaat bij vragen of problemen

Delen:

Eén van de bedrijven die via Portbase is ingestapt in de Vertrouwensketen is GoReefers. De Vertrouwensketen is hét samenwerkingsverband van bedrijfsleven en overheden voor onder meer het veiliger en betrouwbaarder vrijstellen en ophalen van importcontainers.

GoReefers is gespecialiseerd in verse, bederfelijke producten zoals groenten en fruit en vertelt in een kort interview hoe zij de pilotfase hebben ervaren.

De uitdaging van GoReefers

“Op dit moment is onze grootste uitdaging, met betrekking tot de importcontainers, de periode tussen het plukken en de levering in de winkel, vertelt Joel Green, Office Manager bij Goglobal Group.

Het aantal aanvaardbare dagen hangt namelijk af van het soort fruit. De honderden containers die we verzamelen bij aankomst van het schip zorgen voor een enorme druk op het transport en de vriesopslag. Het bewaken van de correcte scheepsplanning en ETA-veranderingen op korte termijn is daarom cruciaal.”

Voor GoReefers zijn er een aantal aspecten van groot belang:

⚡ De zichtbaarheid van de status van de container om relevante informatie met klanten te delen.

⚡ Operationele efficiëntie om bederfelijke waren zo snel mogelijk te vervoeren, maar ook het vertrouwen in het nieuwe proces om de lading op een veilige manier aan het juiste geverifieerde bedrijf te leveren.

Omarm de verandering van de Vertrouwensketen en ervaar de voordelen

Tenslotte vertelt Joel dat de pilotfase van de Vertrouwensketen als positief hebben ervaren en willen andere bedrijven graag meegeven om de verandering te omarmen. “Het proces is zeer gebruiksvriendelijk en we hebben gemerkt dat Portbase graag helpt, heel snel reageert en ons bijstaat bij vragen of problemen.

Daarnaast merken we dat de veranderde werkwijze ook tijdbesparend werkt. Zo kunnen we meldingen instellen om de broodnodige relevante informatie te ontvangen en is het oplossen van problemen eenvoudiger en efficiënter. Dankzij deze werkwijze kunnen we onze volumes en uitstaande releases effectief beheren in Portbase en geeft het ons meer inzichten in de status van de ladingen, terwijl we gebruik maken van de andere voordelen die Portbase biedt.“Meer van Portbase

  • Over ons

    We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
  • Onze community

    Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]