Ook ECT Delta en Euromax aangesloten op back-up service Road Planning

Ook de ECT Delta en Euromax zijn nu aangesloten op de nieuwe, handige back-up service voor Road Planning. Bij een onverhoopte storing in het reguliere Road Planning kunt u dan toch voormelden en dus doorwerken. Gebruik van de back-up service was eerder al mogelijk voor Rotterdam World Gateway (RWG). Op een later tijdstip zullen ook andere terminals aansluiten.

Link voor toegang en direct aanvragen wachtwoord
De back-up service van Road Planning bereikt u via deze link.
Gebruik is alleen mogelijk vanaf één uur nadat de reguliere dienstverlening uit de lucht is. Via dezelfde link kunt u wel op elk moment een wachtwoord voor toegang aanvragen. Wij raden u aan dit meteen te doen. Zo kunt u wanneer dit nodig is, de back-up service direct gebruiken.

Hoe het werkt
In de back-up service vult u net als in het reguliere Road Planning alle benodigde gegevens in voor het voormelden van uw bezoek en container(s). Per e-mail ontvangt u dan de details voor het aanleveren c.q. afhalen. Voormeldingen die u indient via de back-up service zijn niet zichtbaar in het PCS. Voor het garanderen van de beschikbaarheid staat de back-up service hier geheel los van.

Vraag vandaag nog uw wachtwoord voor de back-up service aan.
Zo bent u optimaal voorbereid.