Op weg naar de vernieuwde versie van MCA Road: Pilots succesvol onderweg

Binnenkort komt voor alle wegvervoerders de vernieuwde versie van Melding Container Achterland (MCA) Road beschikbaar. Samen met een aantal partijen voeren wij momenteel pilots uit. Zowel voor het gebruik van MCA Road via het web, als door middel van de nieuwste API-koppeling. Gelijk daarna starten we ook met de pilot voor klanten met een bestaande systeemkoppeling zoals EDI & API.

Het nieuwe MCA Road is de basis voor het continu kunnen verbeteren van onze dienstverlening aan het wegvervoer. Gaandeweg gaat de service o.a. informatie bieden over:

  • Cargo opening en closing
  • Commerciële windows
  • Aankomst zeeschip

Dit betekent makkelijker en beter kunnen plannen met minder schermen. Op termijn wordt het bijvoorbeeld mogelijk om Remote Check-In voor ECT Delta en ECT Euromax af te wikkelen. Andere verbeteringen en uitbreidingen zullen volgen.

Met de vernieuwde versie van MCA Road veranderen er een aantal zaken voor verschillende doelgroepen. Weten wat er voor u verandert? Klik op uw vorm van deelname hieronder en we leggen het u uit. Weet u niet in welke vorm u deelneemt aan de service MCA Road? Neem dan contact op met uw softwareleverancier.

Meer informatie

Heeft u vragen? Onze Service Desk helpt u graag. U kunt hen bereiken via servicedesk@portbase.com of 088 625 25 25.