Portbase-directeur Erik Verhagen neemt afscheid

ROTTERDAM – Portbase directeur (COO) Erik Verhagen verlaat Portbase per 1 oktober 2015. Na ruim 6 jaar mede leiding te hebben gegeven heeft Erik Verhagen aangegeven toe te zijn aan een volgende uitdaging en een nieuwe stap in zijn carrière, dichter bij zijn woonplaats Haarlem.

Verhagen is sinds de oprichting in 2009 mededirecteur van Portbase. Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid en heeft haar positie en dienstverlening sterk verbreed. Het belang van Portbase in de havencommunity neemt snel toe, en het punt nadert dat alle scheepvaart gerelateerde lading in de Nederlandse havens met behulp van de diensten van Portbase worden begeleid. “Een mooi moment om het stokje door te geven”, aldus Verhagen.

Erik Verhagen heeft de afgelopen jaren aan de basis gestaan van de samenvlechting van Port infolink en PortNET in het huidige Portbase en heeft zich enorm ingezet voor de daadwerkelijke nationale positionering van het PCS en de vernieuwing van de organisatie en het systeem. Algemeen directeur Iwan van der Wolf: “We zullen zijn inzet, visie en gedrevenheid gaan missen. Portbase gaat nu op zoek naar opvolging”.