IAMconnected

Veilig en makkelijk toegang verstrekken tot uw digitale diensten.

Bent u als bedrijf of organisatie actief in haven en logistiek?
Biedt u externe gebruikers en/of eigen medewerkers een of meerdere digitale diensten aan?

Via IAMconnected organiseert u eenvoudig een 24/7 veilige en makkelijke toegang tot uw digitale dienst(en). Zonder dat u een eigen toegangsinfrastructuur hoeft in te richten en te onderhouden. Uw identity & access management voor medewerkers en externe gebruikers regelt u volledig via IAMconnected. Portbase combineert in deze dienstverlening de hoogste veiligheidstandaarden met optimaal gebruiksgemak.

Voordelen

  • Veilig en makkelijk toegang bieden tot uw digitale dienst(en)
  • Centraal georganiseerde toegangsinfrastructuur
  • Geen omkijken naar onderhoud en upgrades
  • Forse kostenbesparing t.o.v. eigen beheer
  • Gebruik van hoogste veiligheidsstandaarden
  • Extra beveiliging mogelijk via multifactor-authenticatie (MFA)
  • Gebruikers maken gratis eigen IAMconnected account aan
  • Breed draagvlak in haven en logistiek, reeds veel bestaande gebruikers

Voor wie

Alle in haven en logistiek actieve bedrijven en organisaties kunnen zich als service provider verbinden aan IAMconnected. Deelname biedt bijvoorbeeld concrete voordelen voor containerterminals, rederijen, expediteurs, ferryterminals en grote vervoerders, maar ook voor brancheorganisaties, havenautoriteiten en overheden.

Havenbedrijf Rotterdam (voor My Port) en de Douane werken al met IAMconnected. In de komende periode gaat Portbase ook de toegang tot het Port Community System organiseren via IAMconnected.

Hoe werkt IAMconnected

Gebruikers maken op de website van IAMconnected eenmalig een persoonlijk account aan. Via dit IAMconnected-account kan men zich aan een of meerdere organisaties koppelen. Als een organisatie gebruikmaakt van uw digitale dienst(en) kunnen zijn gekoppelde medewerkers vervolgens steeds veilig en makkelijk via IAMconnected bij u inloggen.

Het is voor een gebruiker niet meer nodig om voor elke digitale dienst apart inloggegevens te onthouden. Eénmaal inloggen op IAMconnected volstaat. Het aanmaken van een eigen IAMconnected-account is voor een gebruiker geheel gratis.

Beveiliging

Bij het inloggen maakt u gebruik van multifactor-authenticatie (MFA). Door het uitvoeren van de kwartaalcontrole borgt u dat uw lijst met medewerkers actueel blijft. Zo heeft u nog meer zekerheid dat alleen de juiste personen uw digitale dienst(en) bezoeken.

Hoe deelnemen

Meer weten over hoe u als bedrijf of organisatie IAMconnected kunt inzetten voor veilige en makkelijke toegang tot uw digitale dienst(en)? De afdeling Sales van Portbase vertelt u graag alle details. Zij zijn bereikbaar via 088 – 6252534 of sales@portbase.com.

Support

Al klant en vragen over het gebruik? Ga naar support.

Support