IAMconnected

IAMconnected

Veilig en makkelijk toegang verstrekken tot jouw digitale diensten.

24/7 veilig en makkelijk toegang verstrekken tot jouw digitale diensten

Via IAMconnected organiseer je eenvoudig een 24/7 veilige en makkelijke toegang tot je digitale dienst(en). Zonder dat je een eigen toegangsinfrastructuur hoeft in te richten en te onderhouden. Jouw identity & access management voor medewerkers en externe gebruikers regel je volledig via IAMconnected. Portbase combineert in deze dienstverlening de hoogste veiligheidstandaarden met optimaal gebruiksgemak.

Product beschrijving

Alle in haven en logistiek actieve bedrijven en organisaties kunnen zich als service provider verbinden aan IAMconnected. Deelname biedt bijvoorbeeld concrete voordelen voor containerterminals, rederijen, expediteurs, ferryterminals en grote vervoerders, maar ook voor brancheorganisaties, havenautoriteiten en overheden.

Havenbedrijf Rotterdam (voor My Port) en de Douane werken al met IAMconnected. In de komende periode gaat Portbase ook de toegang tot het Port Community System organiseren via IAMconnected.

Hoe werkt IAMconnected?

Gebruikers maken op de website van IAMconnected eenmalig een persoonlijk account aan. Via dit IAMconnected-account kan men zich aan een of meerdere organisaties koppelen. Als een organisatie gebruikmaakt van je digitale dienst(en) kunnen zijn gekoppelde medewerkers vervolgens steeds veilig en makkelijk via IAMconnected laten inloggen.

Het is voor een gebruiker niet meer nodig om voor elke digitale dienst apart inloggegevens te onthouden. Eenmaal inloggen op IAMconnected volstaat. Het aanmaken van een eigen IAMconnected-account is voor een gebruiker geheel gratis.

Service kenmerken

  • Niet-betaaldGeen abonnementfee en/of transactiefee van toepassing.
  • WebschermGebruik van de service is mogelijk via een webscherm.


Beveiliging

Bij het inloggen maak je gebruik van multifactor-authenticatie (MFA). Door het uitvoeren van de kwartaalcontrole borg je dat je lijst met medewerkers actueel blijft. Dit geeft nog meer zekerheid dat alleen de juiste personen jouw digitale dienst(en) bezoeken.

Hoe aansluiten?

Meer weten over hoe je als bedrijf of organisatie IAMconnected kunt inzetten voor veilige en makkelijke toegang tot uw digitale dienst(en)? De afdeling Sales van Portbase vertelt je graag alle details. Zij zijn bereikbaar via 088 – 6252534 of sales@portbase.com.


Zo vraag je deze service aan

Om een service aan te vragen, heb je een IAMconnected-account nodig, die gekoppeld is aan je organisatie.
Meer informatie over het registratieproces kan je lezen op de pagina Zo vraag je een service aan. Of download de zeven stappen van het registratieproces als pdf.

Heb je al eerder een service afgenomen? Log dan in met jouw IAMconnected-account.

Als nieuwe klant maak je eerst een account aan, die je vervolgens aan je organisatie koppelt.


Service aanvragen

Klaar om je logistieke processen te optimaliseren? Vraag de service direct aan of neem contact met ons op. Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het aanvragen van de gewenste service.