Stand van zaken nieuwe service Melding Domproc 2.0

Onlangs bent u aangesloten op Melding Domproc 2.0. Met behulp van de nieuwste technologieën is deze service geheel overgebouwd. Onder water kunnen wij hierdoor automatisch voor u de wettelijk verplichte melding van domproc-berichten aan het Single Window voor maritiem en lucht doen. U heeft hier verder geen omkijken naar. In verband met door de Douane gestelde deadlines had deze koppeling grote prioriteit.

Verschillende klanten hebben ons inmiddels bericht dat zij in Melding Domproc 2.0 nog bepaalde gebruiksmogelijkheden (functionaliteiten) missen. Wij zijn ons bewust van dit gemis en bieden onze welgemeende excuses aan dat wij daarover onvoldoende hebben gecommuniceerd. Binnen de beschikbare capaciteit had het voldoen aan de wettelijke douaneverplichting voorrang. Samen met een werkgroep vanuit uw midden zullen wij op korte termijn bepalen welke ontbrekende gebruiksmogelijkheden wij in augustus en september alsnog voor u kunnen toevoegen.

Meer informatie
Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van de vorderingen. Mocht u vragen hebben over het gebruik van Melding Domproc 2.0, dan helpen wij u graag. Onze Service Desk is bereikbaar via 088 625 25 25 of servicedesk@portbase.com.
Tevens hebben wij voor u een instructieboek beschikbaar en een lijst met veel gestelde vragen en antwoorden. Beide vindt u in de service onder de supportknop.