Kraaijeveld positief over importproces containers dankzij nieuwe werkwijze via de service Cargo Controller

“Een uitdaging waar wij als organisatie mee te maken hebben is het verzamelen en bundelen van informatie op een centrale plek, zodat het importproces zo min mogelijk wordt verstoord,” vertelt Maria Lagendijk-Casteleijn van Kraaijeveld.

Kraaijeveld bedient vanuit Maasland (Nederland) wereldwijde klanten, die zich in de sectoren van gastronomische groothandels, verwerkende industrie of retail bevinden.

“In de pilotfase zijn wij via Portbase ingestapt in de Vertrouwensketen, het samenwerkingsverband van bedrijfsleven en overheden voor onder meer het veiliger en betrouwbaarder vrijstellen en ophalen van importcontainers. Door gebruik te maken van de service Cargo Controller proberen we het importproces zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Aspecten zoals veiligheid in de keten, efficiëntie en inzicht in het proces zijn belangrijk voor onze organisatie.”

“We merken positieve veranderingen in de nieuwe werkwijze dankzij de Vertrouwensketen. Zo is het voor ons mogelijk om eenvoudig data te delen, maar ook om snel en gemakkelijk inzicht te krijgen in de status van de importzending. En dat is heel prettig. Doordat we alle processen in eigen beheer hebben is het vrijstellen en ophalen van importcontainers dankzij de Vertrouwensketen eenvoudiger, sneller en inzichtelijker!”

Meer informatie hoe je instapt via Portbase in de Vertrouwensketen? Klik hier.