Updates in de Cargo Controller API, wat wijzigt er?

Onlangs zijn er updates doorgevoerd in de Cargo Controller API. Zo kunt u nu per e-mail op de hoogte blijven van error meldingen bij API-updates, is het aantal API-events verminderd en is het instellen van de Webhook URL uitgebreid.

Nieuwe functies: Error notificatie
Uit onderzoek onder onze klanten blijkt dat het een terugkerende wens is om error meldingen bij API-updates per e-mail te ontvangen. Deze e-mails informeren u zodra wij een update niet succesvol hebben kunnen afleveren aan uw softwarepakket. Deze e-mails werden voorheen enkel naar de organisatiebeheerder verstuurd.

Vanaf nu kunnen er extra mailadressen worden ingesteld, bijvoorbeeld van uw IT-afdeling of softwareleverancier. Hierdoor kunnen zij naar aanleiding van deze meldingen direct actie ondernemen.  Hoe u dit kunt registeren wordt u uitgelegd via de onderstaande link.

Verbeteringen

  • Het aantal events via de API is verminderd. Voorheen stuurde Portbase vaak een update terwijl er geen wijzigingen in de dataset zaten. Dit soort updates zijn nu tot een minimum beperkt.
  • Het instellen en beheren van de Webhook URL is uitgebreid naar alle gebruikers die in het PCS API-userrechten hebben. Let op! Er kan maar één Webhook URL per organisatie geregistreerd worden. Indien er in de organisatie meerdere gebruikers zijn met deze rechten kunnen zij de Webhook URL alleen overschrijven.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen over de services of het Port Community System? Neem dan contact op met Customer Service.

Verstuur een e-mail naar Customer Service

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.