Voormelden bij nieuwe containerterminals op Maasvlakte 2 vereist certificaat!

Bij de nieuwe containerterminals op Maasvlakte 2 gaat informatie altijd de container vooruit. Dit betekent ook iets voor u als wegvervoerder of eigen rijder. Voordat u bij Rotterdam World Gateway (RWG) en APM Terminals Maasvlakte II (APM Terminals MVII) een container kunt brengen en/of halen moet u via de Portbase-service Road Planning uw komst voormelden en een afspraak maken.

Doe nu de online training Road Planning
Voor dit voormelden heeft u een certificaat nodig. Het is het bewijs dat u weet hoe de service Road Planning werkt. Voor RWG en APM Terminals MVII is dat één van de voorwaarden om u toegang te verlenen. Nog géén certificaat? Doe dan nu de online training en beantwoord na afloop tien vragen. Bij het goed beantwoorden van deze vragen krijgt u het certificaat vervolgens digitaal toegestuurd.

Deelnamekosten
Deelname aan de online training kost € 249,50 (ex. BTW). Dit ter dekking van de ontwikkelingskosten van Portbase. Het gebruik van de service Road Planning is en blijft voor u vanzelfsprekend gratis. Aanmelden voor de online training kan via de website http://www.maximaledoorstroming.nl.

Zodra wij uw aanmelding (inclusief machtiging voor automatische incasso) binnen hebben, ontvangt u van ons een toegangscode en wachtwoord. U kunt dan direct met de online training aan de slag!

Alle verdere informatie over het voormelden bij de nieuwe containerterminals op Maasvlakte 2 leest u op www.maximaledoorstroming.nl.