Voormeldingen eenvoudig annuleren (en opnieuw indienen)

Bij de drie deepsea terminals van ECT kunt u voormeldingen nu eenvoudig annuleren en vervolgens desgewenst opnieuw indienen. De service Road Planning (zowel web als systeemkoppeling) is hiervoor aangepast.

Annuleren kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer het brengen c.q. halen van een container geheel niet doorgaat of als een voormelding niet correct is afgehandeld. Het enige dat u dan hoeft te doen is in de service Road Planning bij de betreffende voormelding de container te selecteren en de knop ‘verwijderen’ te gebruiken.

Tevens is het mogelijk om een voormelding vanuit uw in-huis-systeem te verwijderen.

‘Voor iedereen veel efficiënter’
Wim Luck, supervisor van ECT’s Gate and Administration desk, ‘’Deze zo simpel lijkende aanpassing bleek voor ECT diep door te werken en lastig goed werkend te krijgen op drie terminals. Met de actuele aanpassing in Service Road Planning en de aanpassingen bij ECT zijn wij er in geslaagd om een wens waar te maken die voor alle betrokkenen voordelen biedt. De wegvervoerder kan de voormelding zelf annuleren en zo nodig opnieuw indienen. Contact opnemen met de Terminal is dan ook niet langer nodig, kortom een prima stap die voor veel efficiëntie zorgt bij vervoerders en ECT.’’

Voor meer informatie over de service Road Planning kunt u contact opnemen met de afdeling Sales via sales@portbase.com of 088-625 25 00.