Alle real-time lading informatie direct van de bron!

Delen:

Als expediteur of importeur bent u voor uw lading altijd op zoek naar de beste real-time informatie. Wanneer wordt het schip verwacht? Wat is de feitelijke aankomsttijd? Wat zijn de B/L-gegevens? Wanneer wordt mijn container daadwerkelijk gelost? Wat is het gewicht? En ga zo maar door. Uiteraard kunt u daarvoor steeds de rederij- en terminalwebsites raadplegen, bij uw leveranciers en vervoerders aankloppen, etc. Dat blijft echter suboptimaal. Het is geen garantie voor kwaliteit en kost u simpelweg veel tijd.

Dag en nacht real-time lading informatie

Kies voor complete lading informatie rechtstreeks van de bron. Portbase heeft in twintig jaar tijd stap voor stap een veelomvattend Port Community System (PCS) voor de Nederlandse havens opgebouwd. Inmiddels doen ruim 5000 bedrijven mee: (vrijwel) alle rederijen, cargadoors, terminals, weg-, spoor- en binnenvaartvervoerders en steeds meer expediteurs en importeurs. Via het PCS wisselen zij onderling en met overheden dag en nacht real-time informatie uit over lading en vervoer.

Dezelfde (lading)informatie die de Douane ziet

Data die ook voor ú beschikbaar kan zijn. Met Cargo Controller heeft u 24 uur per dag real-time beschikking over uw BL ladinggegevens. U ziet dan dezelfde data als de Douane tot haar beschikking heeft. Zo is bijvoorbeeldalle informatie gebundeld voor het real-time volgen en sturen van uw binnenkomende lading. Dat voorkomt discussies bij aangiften. Zo kunnen uw goederen op de snelste manier naar het achterland.

Heeft u dit traject uitbesteed aan anderen? Via Cargo Controller houdt u eenvoudig een vinger aan de pols. Zo bent u voor uw informatievoorziening niet afhankelijk van anderen en voorkomt u onaangename verrassingen in uw planning.

Data rechtstreeks van de bron. Completer dan in Cargo Controller vindt u nergens! In abonnementsvorm eenvoudig beschikbaar via het web of door middel van een API-systeemkoppeling. Geïnteresseerd in Cargo Controller? Vraag vandaag nog een demo aan. Of download ons whitepaper ‘Dag en nacht regie over uw importlading’.

[av_button label=’Download het whitepaper’ link=’manually,https://www.portbase.com/dag-en-nacht-regie-over-uw-importlading/’ size=’large’ position=’left’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” admin_preview_bg=”]Meer van Portbase

  • Over ons

    We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
  • Onze community

    Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]