Voormelden mogelijk bij nieuw aangesloten terminals

Delen:

Bij een groot aantal containerterminals (deepsea, shortsea), ferryterminals, inlandterminals en steeds meer depots in Nederland meldt u als verlader, expediteur, douaneagent of vervoerder eenvoudig de lading, het bezoek en/of de douanedocumentatie voor. Portbase is hiervoor dé centrale ingang.

Nieuw aangesloten terminals
Vanaf nu kunt u ook uw douanedocumenten voormelden bij: Broekman Distriport, Kloosterboer en TMA Amsterdam. De terminal kan de komst van uw containers daarmee optimaal voorbereiden. Het onderstaand overzicht toont u voor welke services dit geldt.

Melding Import Documentatie 2.0
• Broekman Distriport*
• Kloosterboer
• TMA Amsterdam

Melding Export Documentatie
• Broekman Distriport*
• Kloosterboer (was al mogelijk)
• TMA Amsterdam

*Voormelding enkel mogelijk voor containerlading. Voormelding van breakbulk, trailers en lading via SeaCargo is momenteel nog niet mogelijk.

Let op! In de service Melding Import Documentatie 2.0 zijn de bovengenoemde terminals toegevoegd aan de selectielijst. Kunt u deze terminals niet selecteren? Dan dient u nog een terminalcontract af te sluiten voor deze terminals.

U kunt deze terminalcontracten ondertekenen via ons aanvraagformulier voor bestaande klanten. Om deze contracten te ondertekenen selecteert u in het formulier alleen de aanvullende terminals waar u nog niet kunt voormelden. Na afronding van het aanvraagformulier worden deze terminals voor u geactiveerd. Voor vragen kunt u contact opnemen met sales@portbase.com.

In-huis systeem
Alle softwareleveranciers hebben wij inmiddels geïnformeerd over de nieuw aangesloten terminals. Ontwikkelt u zelf een EDI-koppeling? Klik dan hier voor het overzicht van de benodigde terminal specifieke berichtcodes.

Bekijk onze terminal selector voor een volledig overzicht van alle op Portbase aangesloten terminals.

Meer informatie
Op de Portbase-website vindt u meer informatie over de werking van onze services.
Heeft u vragen? Onze afdeling Sales helpt u graag. U kunt hen bereiken via
088 – 625 25 34 of sales@portbase.com.Meer van Portbase

  • Over ons

    We bouwen de slimste havencommunities. Samen vergroten we het potentieel van data voor ​​naadloze, duurzame en veilige goederenstromen.
  • Onze community

    Samen bouwen aan slimme platforms en communities die havens en logistieke ketens naadloos, duurzaam en veilig maken.​  Samen bouwen we de slimste havencommunities. Dat is onze missie. Een belangrijk woord in deze missie is samen, want Portbase werkt voor alle organisaties in onze community. Dit betekent dat we een neutrale positie innemen in de haven. Een dochteronderneming […]